Let's improve your Basketball skills

Continue je skills verbeteren met de juiste faciliteiten!

Basketbal spelers bij het net

Over AllBasketball

AllBasketball wil het niveau van de basketbalsport in de Benelux omhoog brengen. Om te groeien moeten individuele skills naar een hoger niveau worden gebracht. De sleutel om skills te verbeteren zit volgens ons in de kracht van herhaling (repetitions / reps). Continue trainen en leren. En daar moet je de juiste faciliteiten voor hebben.

Met de Dr. Dish Shooting Machines kan je je trainingstijd nog efficiënter gebruiken door je shooting skills tot wel 1500 schoten in een uur te repeteren. Deze schottraining kan je gemakkelijk uitbreiden met het trainen van andere skills (ball handling, footwork, passing).

Off-season train je uiteraard buiten en dan sta je vaak op een betonnen veldje te trainen. Niet ideaal. Hoe gaaf zou het zijn als je op een FIBA goedgekeurd buitenveldje kunt trainen, of wellicht als je de (bedrijfs)ruimte hebt, zelfs op je eigen locatie of tuin. Met onze buitenvelden kan je buiten je reps blijven uitvoeren, binnen en buiten het seizoen.

Dr. Dish Shooting Machines

World-Class Professional Training in your Gym!

Ontwikkel complete spelers door het combineren van shooting, ball handling, conditie, vaardigheidsoefeningen op game speeds!

De beste spelers in de wereld gebruiken shooting machines. Quote van Luka Doncic: “When thinking of the best ways to train in the off-season I immediately wanted a Dr. Dish at my home in Slovenia. I'm so happy that I received it and I use it nearly every day. It's the best machine I've ever used and I'm getting up more reps than ever without leaving home.”

Het design van Dr Dish zorgt ervoor dat je met de correcte boog gaat schieten waardoor je per training vooruitgang ziet. Met meer reps en practice shots met de juiste boog gaat je schotpercentage verbeteren. Deze schoten met veel repetition zorgt ervoor dat je spieren getraind worden om de techniek vast te houden (Muscle Memory). Het trainen met een shooting machine zorgt voor 5x meer schoten dan trainen zonder machine in dezelfde tijd.

De machines zijn ook nog eens heel praktisch op te slaan (passen door normale deuropeningen), zijn lichtgewicht, makkelijk verplaatsbaar.

Dr. Dish Home

Bestuur Dr. Dish vanaf je app op je telefoon en houdt daar je stats bij. De Dr.Dish Home heeft een eenvoudige bediening: een aan/uit knop en een pauze knop. Wel bepaal je de afstand met de hendel aan de achterzijde op de te overbruggen afstand in te stellen. Verder doe je alles vanaf je app. Afhankelijk van je skill level kan je het net ook nog in hoogte verstellen.

Dr Dish Dr Dish Dr Dish Dr Dish

Dr. Dish Rebel+

Schiet tot wel 1500 schoten per uur. Houdt je scores en gemiste schoten bij op een tablet en rekent je shooting% uit zowel voor 2PA en 3PA in dezelfde drill. Bouw je eigen oefeningen en sla deze op zodat je deze weer kunt gebruiken. Kies voor opties als aantal pogingen per positie, aantal raak of een streak en selecteer de snelheid en kracht waarmee de ballen “aangepast” worden. Volledig modern design inclusief een 8” touchscreen waar je alle drills op kunt selecteren en starten en waar je ook je stats kunt zien.

Dr Dish Dr Dish Dr Dish Dr Dish Dr Dish

Dr. Dish Huren

Wil je ook een Dr. Dish gebruiken in je training of voor een speciaal evenement bij jouw vereniging of bedrijf. Wij verhuren een Dr. Dish Home en een Rebel+ machine. Ben je er enthousiaster over en wil je een Dr. Dish aanschaffen neem dan ook contact met ons op en wij begeleiden je bij de aanschaf.

“The most important thing is to try and inspire people so that they can be great in whatever they want to do.”

Courts

Oefen je skills op je eigen veld! Pro training, wanneer je maar wilt, op je eigen locatie!

Altijd al je eigen court willen hebben? Met je eigen ontwerp en logo's? Het kan. Wij leveren een design in elke gewenste afmeting. De vloeren bestaan uit onderhoudsvrije kunststof tegels met een clicksysteem. De vloeren zijn goedgekeurd door de FIBA en worden o.a. gebruikt bij nationale en internationale 3x3 toernooien.

We leveren de vloeren in drie kwaliteitsniveau's. Het is van belang dat de vloeren op een egale/waterpas ondervloer worden gelegd. Het beste is op een betonnen ondergrond. De vloeren worden met een afwerkrand afgeleverd.

Basketbal veld Blauw basketbal veld Clicksysteem blauw basketbal veld

I'm Possible Training

Nieuw in de Benelux. Verbeter je basketball skills. Gebruik je tijd effectief om je skills te verbeteren.

Wij zijn de eerste in de Benelux-gecertificeerde trainers in het I'M POSSIBLE TRAINING (IPT) programma van Micah Lancaster. Wij verzorgen voor jou individuele trainingen, small group training of clinics volgens de IPT methode. Het gaat ons echt om het verbeteren van je skills: Ball Handling, Footwork, Shooting, Drives, Finishen om een betere basketballer te worden. We starten op jouw niveau en dagen je uit om te verbeteren. Wil jij je verbeteren in offensive basketbalskills, volgens een methode die ook door spelers in de NBA wordt gebruikt, neem dan contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Voor de duidelijkheid: wij trainen geen systemen, tactieken, fast breaks of weaves, bij ons ook geen suicides😊, maar 100% focus op het verbeteren van jouw skills.

Partners

Met SamenStromen partneren wij als sponsoren van het 1e divisie mannenbasketbal team van Crackerjacks. SamenStromen werkt vanuit de visie dat je door samenwerking tot betere oplossingen kunt komen voor de energietransitie.

Met Sports-Ingredients partneren wij als sponsor van de jeugdselectieteams van Crackerjacks Amersfoort. Sports-Ingredients levert grondstoffen en ingrediënten voor sport voeding met superieure kwaliteit om de best mogelijke prestaties voor sporters te realiseren.

I'M POSSIBLE TRAINING is het leading basketball skills enhancement programma in de US waar diverse NBA spelers (Victor Oladipo, Kyrie Irving, Karl-Anthony Towns, Brandon Ingram, Dwyane Wade, OG Anunoby, Marcus Morris, TJ McConnell, Cedi Osman, Malcolm Brogdon, Furkan Korkmaz, Jeremy Lin, Ben McLemore, Avery Bradley, Jeff Green, Norman Powell, Delon Wright, en veel meer), hun skills hebben ontwikkeld.

DR.DISH is onze leverancier van de nr 1 basketballmachines in de wereld. NBA sterren als Luka Doncic, Zach Lavine gebruiken Dr. Dish voor hun off-season training.

Volg ons:

Let's get in touch

Wil jij je basketball skills verbeteren en heb je een vraag? Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!

Naam